Hallo Amsterdam!

Amsterdam het nieuwe Londen of New York? Wat betreft populariteit en stijgende huizenprijzen kan de stad zich zeker aan deze metropolen meten. Maar onze hoofdstad is natuurlijk wel een dorp, als je het qua oppervlakte met de grote steden der aarde vergelijkt. Blijft dat zo? Of zal ook Amsterdam op den duur een échte wereldstad worden?

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de woningmarkt van Metropoolregio Amsterdam? Op dit blog vind je bijdragen van makelaars uit de verschillende gemeenten rondom de stad, maar ook interviews met kopers, cijfers, bijzondere objecten, nieuws en andere actuele ontwikkelingen.

Kortom: van alles wat met de woningmarkt van metropool Amsterdam en omstreken te maken heeft!

Over MVA
Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam en de grootste afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bij MVA zijn bijna 600 makelaars en kandidaat-makelaars aangesloten, die werken conform de regels van de NVM. Ook maken zij gebruik van de faciliteiten van de landelijke organisatie. De Metropoolregio Amsterdam vraagt echter meer. Het is de Champions League van de Nederlandse vastgoedmarkt. Alleen een professionele club, met een goede organisatie en de beste spelers, overleeft daarin. En dat doen wij al meer dan 140 jaar.